![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Uzman
|
Özlemek; sevmektir ilk once
Cunku sevmezsen ozlemessinki delicesine. Özlemek; aglamaktir Akan her gozyasinda anilari animsamaktir. Özlemek; uzaklara dalmaktir Cok uzaklara… Özlemek; umit etmektir Hayal etmek basarmanin yarisidir misali. Özlemek; saklamaktir Bazen yalnizligindan, bazen ise etrafindaki gereksiz kalabaliktan. Özlemek; haykirmaktir Sesin kisilircasina ozledim diye bagirmaktir. Özlemek; kizmaktir Bazen ozlemine neden olanlara, bazen ise kadere çaresizce. Özlemek; yanilmaktir Gece yarisi kalktiginda, herseyin bir ruya oldugunu anladiginda mesela. Özlemek; sabretmektir Usanmadan safagi gÖzlemektir Yillari, aylari, haftalari, gunleri, saatleri, dakikalari hatta saniyeleri kovalamaktir. Özlemek; yasamaktir Yalnizliga inat mucadele etmektir Özlemek; kavusmaktir Bir daha ayrilmayacasina… Hayal bile olsa...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
GöNüL YaRaSı
|
Çok ÖzlÜyorumm Çok Sevİyorum Çok ÖzlÜyorumm Uzaklardaaa ÇÜnkÜ
Sagol Abİcİm
|
|
|
#3 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
özlemek; yaşamaktır
yanlızlığa inat mücadele etmektir özlemek; kavuşmaktır bir daha ayrılmayacasına...hayal bile olsa... annemi çok özlüyorum....kavuşmakmı...bu benim için hayal bile değil...
|