![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#12 (permalink) |
|
Uzman
|
forumdaki ilk günlerimde özlemhulya ile karşılaşırdık yakın buldum kendime bazı konularda yazışırdık şok oldum desem yeridir
(( ama kaderden kaçılmıyo doğmak kadar ölümde çok gerçek ve heran yakınımızda...Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum..Nur içinde yat özlemhulya
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Kalıcı
|
gerçekten üzüldüm başımız sağ olsun.kaybedince anlıyoruz birinin değerli olduğunu çok üzgünüm,allah bizden daha çok sevmiş mekanı cennet olsun.
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Uzman
|
canım benim.. sana ne kadar çok deger verdiğimi biliyodun kardesim.. bu haber almak kadar kötü bişey yok.. hani herşey yolundaydi hani bırakmicaktin bizi.. offf forumda çok takılırdım sana çok kızardin . beraber güler beraber üzülürdük.. emin olki unutulmayacaksin.
ALLAH rahmeh eylesin. mekani cennet olsnn.. izmiirin gülü. bu benden sana son şiir olsn ya ![]() Olmasın o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gün gelip ayrılsak da Seninle arkadaş Bir kıvılcım düşer önce Büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş Yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu Ne ana ne kardaş Bu en güzel bu en sıcak Duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince Her derde kedere Ve yürümek ömür boyu Beraberce el ele Olmayacak o ta içten Gülen gözlerde yaş Bir gun gelir ayrılsak da Seninle arkadaş |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Uzman
|
ne diyeceğimi bilemiyorum sevdiğim saygı duyduğum kişilerden birisiydi bir kişinin bile kalbini kırdığını görmedim inanıyorumki o kalplerde hep kalacak sevgisi ile iğiliği ile mekanı cennet olsun
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Uzman
|
Allah öncelikle ailesine sonrada yakınlarına sabır versin..Tanışma fırsatımız olmasada iyi bi yüreğini oldugunu biliyodum duyuyodum..Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Bunu myrose adına kopyaladım... |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Kalıcı
Bulunduğu Yer: Başını göğsüne yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
|
Üzüntüyle geçmez içimizdeki yara Dualarla Rabbimize Dua Edelim Mekanı cennet Eyliyelim, Acımız Bir Olsun.Hayata Elveda Deyip öLüme Merhaba Diyen Arkadaşımız canımız Özlem için Dualarımız Birlikte Olsun Dileğimiz Tek Olsun Mekanı cennet Olsun Başımız Sağolsun.
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
gerçekten çok üzüldüm çok fazla tanımasamda bir kaç kez sohbet etme fırsatımız olmuştu...söylenecek fazla birşey yk aslında şuan ona dua etmekten başka.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Uzman
|
çok üzgünüm
|