![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken:
-"Çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der. Sonra da : "Peteğim, hiç şekersiz lütfen" diye ekler.Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırkende: - "Bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler. Genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir: -"Amcacığım,kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam, "40 seneyi geçtik evladım" der. -Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba" der. Yanakları pembeleşmiş teyze: "Doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde, yaşlı amca genç adamın kullağına doğru eğilerek: -"şişşt çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum." ![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman
Bulunduğu Yer: Hiçßir zaman buLunmayacak kayıp ßir SandaL da.YanLız ve mutLu...
|
tşkLer
ÖzLedikLerimin vurguSu 0Lsun SuSuşLarım. SusmαkLα cαnın özü yüzLerce geLişmeye uLαşır. Amα söz diLe geLdi mi öz hαrcαnır .); Neden sustuğumu merαk eden(Ler)e... [ßen 0na ”yaßancı”0 ßana ''canımın da canı''..]
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Uzman
|
|