![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
Banned
|
Erzurum'lu bir hanım telaşla koşarak belediye otobüsünü durdurmaya uğraşıyor. Halk ıslıklıyor. Şoför acı bir frenle duruyor.
Kadın: - Gardaş bu otubus İlice'ye gidir mi? Şoförün canı burnunda, araba dolu, zor durmuş, kızgınlıkla - Heyir baci, getmez! Kadın: - Vış! eleyse niye durdun! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Banned
|
HAVASINI ÇEKİREM
Erzurumlu dadaşın biri İngiltere'nin Londra kentinde gurbette imiş.İşten evine dönmek üzere iken yolun kenarında park etmekte olan 25 plakalı bi araba görmüş.Eğilmiş ve tekerleğin havasını içine çekmeye başlamış.ordan geçen bi polis yanına gelerek; - ne yapıyosun burda? Tabi ingilizce konuşuyomuş.Ne sölediğini anlamayan dadaş içine çekmeye devam ediyormuş.Polis gene bağırmış.Bunun üzerine dadaşta sinirlenmiş; -Git len başımdan memleketimin havasını içime çekirem
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Banned
|
BİR GÜN GURBETTE ÇALIŞAN 2 ERZURUMLU GARDAŞ BAYRAMA MEMLEKETE GİTMEK İSTERLER AMA OTOBUS BİLETİ BULAMAZLAR.KÜÇÜK GARDAŞ DERKİ ABİ FAX LA KAĞIT GÖNDERİLİDE GEL BİZDE FAXLA GİDAH NE OLMUŞKİ? NEYSE BOYUK GARDAŞ BU İSTEĞİ KABUL EDER VE Bİ TENE FAX MAKİNESİ ALIRLAR.BUYUK AKILLICA DAVRANIR FAX MAKİNESİNİN KABLOSUNU KÜÇÜKE BAĞLAR DERKİ GARDAŞ SEN ANAMI DAHA ÇOK ÖZLEMİŞSEN SEN ÖNCEGET BEN GELİREM.NEYSE KABLOYU BĞLAR KÜÇÜGE KÜÇÜK BAŞLAR TİTİREMEYE ZANGIR ZANGIR HEMDE.KÜÇÜK Bİ ARA NEFES ALIR DERKİ AĞABEYİ BENİ AŞGALADA YENDİR ORDAN ŞEHİRE YAYAN GİDEREMLAZIM DEĞİL
![]()
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Banned
|
Erzurumun Şıhbızın köyünde, o tarihe kadar kimse ayna
görmemiştir. Adamın biri, ilk rastladığında, aynayı alıp bakmaya başlar. Ardından, aynada gördüğü kişiyi ölen kardeşi zannedip ağlamaya başlar : - Vay benim zavallı gardaşım, vay benim zavallı gardaşım. Aynayı koynuna alıp yatar. Hanımı, eşinin, aynayla yattığını görünce şüphelenir. Uyandırmadan adamı, aynayı alıp bakar. Öfkeden kudurmuştur. - Vay ! der heyecanla. Herifim, beni bir garıylan aldatır. Aynayı alıp, köyün şıhına gider. Aynayı göstererek Şıh Efendi, der. Benim herif beni bir garıylan aldatır. Aha garı da burdadır. Şıh aynayı alıp, bakar. - Bacım, bu, bir garıdan ziyade, gavata benziir. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Banned
|
erzurumda kadının birisinin kocası ölmüş.ardından bi yandan ağlayıp bi yandan ağıt yakıyormuş.
- "incilizce bilirdi,tohtorlar kimiydi,fransızca bilirdi,mühendisler kimi çizerdi....vs yeğeni yanına yaklaştı - "eze emmim okuma yazma bile bilmirdi bunları nerden çıhardın." kadın ağıt yapar vaziyette ağlayarak cevap verir: - "bilmirdi ama gaayyrettliyydiii..." |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|