![]() |
|
|
#31 (permalink) |
|
Banned
|
erzurumlunun biri 70 yaşındaki ninesini sırtına almış hastaneye götürüyomuş yolda caminin imamına rastlamış hoca:
- oğlum nereye böle, genç: -hocam ninemin rahatsızlığı varda hastaneye götürüyorum hemde duasını aıyorum, hoca: -oğlum gel nineni evlendirelim kocası ona bakar, genç: -hocam 70 yaşındaki kadının ne işi var kocada demesiyle ninesi sırtına vurmuş -sus ermeni tohumu seni, sen hocadan daha mı ii bilirsen ...
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Uzman
|
Kongre caddesinde Hamza diye bir meczup vardır. Kahvelere su taşır. Küllükleri yere döker sonra yerleri temizler. Çöpleri döker. Kahvecilerde ona ekmek peynir sigara verirdi. Başka da bir şey almaz zaten.
Bir gün kahve dolu. Hamza sobanın kenarında ısınmakta. İçeri bir dilenci girer -"Allah Rızası için bir sadaka. Ümmeti Muhammed bir sadaka" der. Dilenci Hamza'ya yaklaştığında başını kaldırır: - "Ola burda Ümmeti Muhammet yok. Burasi hep Tortumli. Sen yukarki kahvelere bak."
SANA BAKAN KÖR İSE SAKIN K€NDİNİ CAMDAN SANMA ! ! ! Giden dönmek isteyecek Bırak Dönsün ne kaybetmiş bir Daha görsün!! Ne kalana git derim ne gidene kal. Kalacak olan yerini gidecek olan yolunu belirlemiştir... Sen sanırsın ki insan sevdasını içine GÖMER... Benim sevdam sevda gibidir insanı GÖMER !! |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Banned
|
Alıntı:
manyak güldüm yahu yattım yerlere
|
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Uzman
|
- Bacım, bu, bir garıdan ziyade, gavata benziir.
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Uzman
|
BİR GÜN BİR ERZURUMLU İZMİRE GİTMİŞ...ÇİMENLERE BASA BASA GEZİYORMUŞ....GÖREVLİ KİŞİ GELİP UYARMIŞ "BEYEFENDİTABELAYI GÖRMUYOR MUSUNUZ? ÇİMENLERE BASMAK YASAK" DEMİŞ
ERZURUMLU CEVAP VERMİŞ "TAMAMDA GARDAŞ HANİ KİM ÇİMİR Kİ" ![]() ERZURUMLU OLMAYANLAR İÇİN ÇİMMEK BANYO YAPMAK MANASINDA
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|