![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Uzman
|
Ana Tez Gehvelti Hazirla..
Erzurumlu genç sabah saatin 7 sinde kalkar ve hemen annesini uyandırır. Ana tez gahvelti hazırla der. Annesi meraklanır. Tabi oğlunu kahvaltı için niye bu kadar acele ettiğini sorar. -Heyirdir oğul ne oldi der, Genç Dadaş hemen cevabı yapıştırır : - İstasyona gideciyih, şimdik gars (kars) treni gelir. Ordaki oruç tutmayanları dögeciyih der.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman
|
Biz Oruc tumyirik Tuturirik
Bir ramazan günü Erzurumlu olmayan üniversite öğrencilerinden biri, arkadaşları olan bir grubun üniversitede oruç kontrolü yaptığını ve oruç tutmayanlarla dalaştıklarını görür. Dinine bağlı olan genç kendi kendine -“bunlar dinine bağlı ben bunlarla arkadaşlık yapmaya devam edeyim der. Ertesi gün bu grubun kaldığı eve gider birde ne görsün sofraya kurulmuş afiyetle yemeklerini yemektedirler. Ramazan günü olması hesabıyla bunlara sorar: -"siz herkese oruç tutması için baskı yaptığınız halde niye oruç tutmuyorsunuz." içlerinden biri cevap verir: -"oğlum biz oruç tutmiriğ, tuttuririğ"
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman
|
Hükümet Zoriylemi içersiniz
Erzurumlunun biri içkili bir lokantanın önünden geçerken içerde içkilerini yudumlayanlara meraklı bir şekilde bakar ve içerken yaptıkları hareketleri izler ve dayanamayıp lokantaya girer içki içenlere sorar; -Gardaş size buni hökümat zoriylami içirirler. İçki içenler yok diye cevap verirler.Bizim ki o zaman şöyle der; -Eleyse niye yüzüzi buruştirirsiz.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
GöNüL YaRaSı
|
ahaha
sagol abimm süpersin yaww
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Uzman
|
elerıne sağlık
başka şehirlerde olsakta... http://www.zurnachat.com/zurnachat.exebaşka şehrin sabahına uyansakta.. başka şehirlerde günü öldürsekte.. gün batımlarını birlikte izleyemesekte.. herzaman benımlesın herzaman yanındayım canım Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
Erzurum Şİvesİnİ Severİm Dayimin Kizi MÜhendİs Erzurumda Oturuyor....Çokkk BeĞendİm....
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Banned
|
Teyo pehlivan ihtilal dönneminde başından geçen bir olayı kahvede anlatır" ankarada kızılayda ferrarimle dolaşırken birden önüme solcular çıktı tam geri fitese taktım gaçacam voliyov sağcılarda arkadan gelir.
"teyo abi sen neyittin "ğardaş baktım olacağı yok YAN FİTESE TAKTIM yan yan elemi ğaçiram |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Banned
|
Erzurum lisesinde Erzurumlu Öğretmen ,Erzurumlu öğrenciyi sözlü sınavı yapıyor :
-Arhadaçi -Buyur hocam neci? -Adın neçi? -Mehmet Zeçi -Numaran neçi? -içiyüz içi -Memleçetin nereçi? -Erzürümün içi -Soriyi bilirmisen peçi? -Hocam sori neçi ? -Erzürümün nüfüsi neçi? -Hocam bilmemçi -Eleyse otur içi -hocam neyettimçi? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|