![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
Uzman
|
Dost nedir ? Konuşurken gözlerimizi kaçırmadığımız, en acı sözleri yüzümüze karşı söylerken bile darılmadığımız, yalnızlığımız mıdır? Başımıza gelen güzel bir şeyin çoşkusunu yüreğimize sığdıramadığımız da gecenin kaçı olursa olsun elefona sarılıp kulaklarına inanamayacaksın diye bağırıp mutluluğumuzu paylaştığımız da, sabahı bekleyemedinmi demeyen, bu satte uykkumu böldün diye şikayet etmeyen kişimidr dost. felan filan
çevreye baktımda herkesin iki en fazla üç dostu var. dostlar artınca eski dostlar arkadaş sınıfına düşüyor.bi sn müzik açayım yoksa sarmaz beni ..Fonları severimde.. neyse değinmek istediğim birini dost olarak görmek sanırım uzun bir döneme yayılır yada önemli olaylarda kişinin tavırları yanında olması aynı hisleri paylaşması gbi yada ben öyle algılıyorum. sonra o kişiyi öğrenmeye çalışırsın ama karşı tarafın izin verdiği kadar. ne bi eksik ne bir fazla. myrose ye bakacak olursa bu kavramlardan hiç birine uymuyor tezat bi durum. dost kelimesinin açıklaması ile ters düşen a bilinmeyenli bir denklem.peki nedir çekici kılan dost olarak görmemi sağlayan ki bu uzun süredir böyle. Düşündüm uzun uzadıya (10 dakka felan ) sonra şu kanıya vardım kızsamda küssemde. pufff desemde, ağlasamda sızlasamda ,gülsemde kovsamda, insana değer veren biri. bu yani olay bundan ibaret kimimiz on nikle girip on kişilik değiştirirken o dünyada değişse hep aynıydı. herkesin bir derdi vardır kendi içinde yaşadığı somurturuz işimize gelmeyen canımız yandığında koşarız birilerine. gelişi hep gülümsemelerle oldu gidişide.. uzamış gene yazı. neyse böyle bir dostum olduğu için ne mutlu bana... Göğün mavi duğunu anlamak için dünyayı dünyayı dolaşmak gerekmez. bugün sevdiğim müziğide eklemeden geçemicem ros..
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#9 (permalink) |
|
GöNüL YaRaSı
|
- Alanzom şimdi sana ne desem diye düşünüyorum ama hiçbir güzel söz ve kelime senin bendeki yerini anlatmaya yetmez.Sen artık bi dost degil ailmden kanımdan biri gibisinn benim için....Ne mutlu ki senin gibi birini tanıma fırsatım olduu ..seni çok seviyorumm bu hayatımdan kim giderse gitsin ( anladın sen ) sen hep kall....
http://www.zurnachat.com/zurnachat.exe Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan Konu MyRose tarafından (03-04-2008 Saat 04:02 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
GöNüL YaRaSı
|
Gizeeeeemmm sen benimm canımsınnn canımmm
bugun ben çok mutlu oldumm bi okadar da şaşırdımm bu hafta benim haftammış gerçekten teşekkürlerr
|