![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yeni
|
tmm anladım teşk aydınlandım....
€ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş€ ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § œ Ÿ ¢ £ ¤ imza diyo ama cokuğraştım imzamı atamadım sonunda Monitör cizildi ![]() ASALETTEN YOKSUN INSANLARIN KISILERLE UGRASMASI ANCAK ZAVALLILIKLARINI VE SEREFTEN YOKSUNLUKLARINI GOSTERIR.. ! ! ! |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Banned
|
[QUOTE=PaRaDiSe;258831]Yenİ BaŞlayan ArkadaŞlara Tekrar KÜÇÜk Bİr Hatirlatma GÜn İÇerİsİnde '' Bİr BÖLÜmde En Fazla 3 Yenİ Konu AÇma Formun Kurallari Arasindadir '' .ayni Konu İÇerİsnde ÜÇ Yenİ Konuyu AŞtiĞiniz Takdİrde Uyarilmadan KonunuZ Kİtlenecektİr.[/QUOTE]
[QUOTE=clear;407983]Ben kuzişimi bakarak kaptım herşeyi [/QUOTE]ben bir şey kaptığını sanmıyorum yasak bi bölüme 5 konu açmak ! |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
|
[QUOTE=Magneto;407999]yahu günün yorumuna bile..yemek tarifi konusu koymuşsun..
ne alaka ?? konu başlığına uygun koy. konuları[/QUOTE] sizemi düştü tasası üyeleri kacırmak icin uğraşmayın sizle uğraşıpta güzel kafamı yorumam akın bey ve gizem bir şey demiyor siz neden her konuma atlıyorsununuz nereye ne indireceyimi gayet iyi biliyorum canım oraya indirmek istedi neden seni rahtsız ediyor |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Banned
|
beni neden rahatsız edecek
![]() bende canımın istediği konuyu canımın istediği yere açarım ![]() gizem le akın da bir şey demez sanırım ![]() bumudur yani ? burası babanın çiftliğimi ? üyeleri kaçırana git sor neden kaçıyorlar diye.. bana deil... dün kardeşim dedikleri,bugün düşman oldu bir birine ![]() aklının ermeyeceği konulara girme |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Administrator
|
[QUOTE=Magneto;408006]beni neden rahatsız edecek
![]() bende canımın istediği konuyu canımın istediği yere açarım ![]() gizem le akın da bir şey demez sanırım ![]() bumudur yani ? burası babanın çiftliğimi ? üyeleri kaçırana git sor neden kaçıyorlar diye.. bana deil... dün kardeşim dedikleri,bugün düşman oldu bir birine ![]() aklının ermeyeceği konulara girme[/QUOTE] hımm ne güzel demişsiniz '' burası babanın ciftliği deyil'' diye evet burası sizin ciftliğiniz deyil siz burada yetki sahibi deyilsiniz sizin maksadınız userlere sataşıp buraya girmemesini sağlamk buşuna cebelenmeyin bence rahat bırakınız üyeleri
![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! http://www.zurnachat.com/zurnachat.exe Sohbetin değişmeyen adresi indir sohbete katıl |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Banned
|
[QUOTE=ѕση_¢ıqℓıк;407416]bu konu buraya uygun değil duyuru ve haberler bölümü sadce zurnachat i içeren bilgiler olması lazım[/QUOTE]
[QUOTE=akin;407429]Bakalım yazmayayım ne zaman bunun farkına varılacak diye merak ediyordum en sonunda neyi nereye yazması konusunda önce açacağı bölümün özelliklerini okumayı kendine ilke edinmiş bir arkadaşımız çıktı. Tebrik etmek istiyorum.[/QUOTE] son çığlık da yönetici deil. ama gerçekleri sölemiş.. GERÇEKLER kimsenin zoruna gitmesin |
|
|
|