![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
[B]Üyelik işlemleriniz tamamlandıktan sonra artık zurnachat.com Forum'a dahil oldunuz demektir.Bu başlıkta sitemize yeni üye olmuş arkadaşlarımıza yardımcı olmak ve onların yabancılık çekmesini önlemek içindir[/B]
[B][COLOR=#4169e1]*Herhangi bir konuya cevap yazmak için yapmanız gereken konunun altındaki ''Cevap yaz'' butonuna tıklamak.Açılacak sayfadaki boşluğa mesajınızı yazmak ve sonra yine aşağıdaki "Cevabı Gönder" butonuna tıklamak.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#4169e1][B]İkinci bir yol olarakta sayfanın altında bulunan Hızlı Cevap yaz bölümüdeki boşluğa mesajınızı yazıp yine "Cevabı Gönder" butonuna tıklamak.[/B][/COLOR] [COLOR=#4169e1][B]*Açılan başlıklarda başka bir üyenin yazdığı mesaja cevap yazmak için yapmanız gereken o mesajın altında bulunan "Alıntı" butonuna tıklamak.Açılacak sayfada yazılan yazılar cevap vermek istediğiniz diğer üyemizin mesajıdır.Bu mesajın altına kendi cevabınızı ya da yorumunuzu ekleyerek "Cevapla" butonuna tıklayarak cevaplamış olacaksınız.[/B][/COLOR] [COLOR=#4169e1][B]*Yeni bir başlık açmak için yapmanız gereken anasayfada bulunan konu başlıklarına tıklamak.Açılacak sayfada daha önce açılmış başlıklar bulunuyordur.Bunların altında "Yeni Konu" butonuna tıklayarak yeni başlık için gerekli sayfa açılmış olur.Açılan sayfada Başlık bölümü açtığınız başlığın adı olacaktır.Aşağıdaki boş alana yazacaklarınızda başlığın ilk mesajı ve açıklayıcısı olacaktır.Bunları yazdıktan sonra "Konuyu aç" butonuyla yeni başlığı oluşturmuş olursunuz.Ama yeni başlık açmadan önce bu konuda daha önce bir başlık açılıp açılmadığını kontrol etmeyi unutmayınız.[/B][/COLOR] [COLOR=#4169e1][B]*Awatarlarınızın alt kısmında forumda yazacağınız mesaj sayısına göre adlandırılan üye isimleri görülecektir.Bunlar yazdığınız mesaj sayısına göre sürekli değişecektir[/B][/COLOR][/B]
![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! http://www.zurnachat.com/zurnachat.exe Sohbetin değişmeyen adresi indir sohbete katıl Konu akin tarafından (10-27-2007 Saat 04:25 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Uzman
|
evet
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
hasan06 bu bölüm sadece bilgi amaçlı sohbet etmek için sohbet odanız kısmına geçin
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
yeni üye arkadaşlara ufak bir hatırlatmada bulunmak istiyorum konuları açarken konu ile ilgili bölüme açınız
resimse resim konusunda tarihle ilgili ise tarih bölümünde bunun gibi..
Önce sıkıca sarıldım.. Ve sonra tutmamak üzere bıraktım aşağı… Sen kayıp giderken avuçlarımdan öylece baktım arkandan… Zor oldu ama sesin kulaklarımdan silindi başka sesleri duyabiliyorum artık… Konu PaRaDiSe tarafından (04-10-2008 Saat 08:58 AM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
Kisitlanma Konmadi GÜn İÇerİsİnde Her BÖlÜmde Yenİ Konu AÇma Hakki ÜÇ Konuydu Zaten
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Uzman
|
guzel bır kural akın mı koydu bunu??
kurallara uymak lazım
başka şehirlerde olsakta... http://www.zurnachat.com/zurnachat.exebaşka şehrin sabahına uyansakta.. başka şehirlerde günü öldürsekte.. gün batımlarını birlikte izleyemesekte.. herzaman benımlesın herzaman yanındayım canım Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan |
|
|
|