![]() |
|
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kalıcı
|
![]() Özledim yar kokusunu alıp getir ey rüzgar. Geceleri günçicegi gibi boynumu eğmeyin ey deli rüzgar. Yarimi gördünse söyle, söyle ey deli rüzgar. Kaç zamandır uykusuz buralarda ben mutsuz. O yar bensiz ben onsuz olmamki ey rüzgar. Gökte kalmış kuşlar gibi yönümü kesme ey rüzgar.. Özledigim yar kokusunu alıp getir eyy rüzgar. Kaç zamandır uykusuz buralarda ben mutsuz. O yar bensiz ben onsuz olmamki ey rüzgarrrr.. Konu Gizem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 20:31 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| zurna, chat, sohbet, hemen, bağlan, |
| Zurnachat Tıkla Sohbet-Chat 'e Başla |
|
|
#2 (permalink) |
|
Kalıcı
|
![]() Üflediler söndüm karanlıkta güldüm. Hiç bilmezdim amma derindeymiş pek derdim. Bak içime gör beni tut ellimden yak beni. İstemezsen bu aşkı otur baştan yaz beni. Aklım nasıl şaşkın sevdam deli taşkın. Sen görmezsin amma narındayım ben aşkın. Bak içime gör beni tut ellimden yak beni. İstemezsen bu aşkı otur baştan yaz beni. Konu Gizem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 20:33 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Kalıcı
|
![]() Yanıyormu yeşil köşkün lambası yar... Hiç bitmiyor şu gönlümün kavgası yar. Saçları sırmalı, cepkeni kırmalım geliyorrr. Abada bir çuha da bir giyene yarrr. ![]() Güzel de bir çirkin de bir sevene yarr. Canım kurban olsun kıymet bilene yar. Cepkeni kırma saçları sırmalım geliyorrrr. Ay gibi parlak gün gibi ışıgım geliyor yarr. Benim yarim kırmızı gül goncası yarr... Konu Gizem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Kalıcı
|
![]() Yürüyorum hasretin acının üsütüne. Sıgmıyorum dünyaya dar geliyor. Geceler mi uzadı bu karanlık ne. Gönlümün bayramları şenligi söndü. Seni, kimler aldı kimler öpüyor seni. Dudagında dilinde ellerin izi var. Deli gözlerin gelir, aklıma. Gülüşün öpüşün iç çekişin gelir. Seni kimler aldı kimler öpüyor seni. Dudagında dilinde ellerin izi var... Konu Gizem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Uzman
|
Güzel Köşe olmuş yüreğinze sağlık
Dağlara İnsanlara Hayata Meydan Okuyan Asi Yüreğim Sakın Pusuya düşme !! ![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! Konu Gizem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|