![]() |
|
|
#32 (permalink) |
|
Uzman
|
kardes tartısmaya girmem eger alındıysan kusura bakma özür dilerim biizm yüzümüzden diger insanların tadını bozmak istemem alındıysan eger özür dilerim konu kapatılsın okey
ßa$ka Tene ßµLa$mI$ kirLi SaßahLarIn var Senin ¡! ßoyµnµ a$mI$ ßüyük qünahLarIn var !. 1 Leke qißi kaLsIn aLnInda ihanetin..!¡ mAh$ere dek SüreCek ßendeki ßµ Nefretin..!¡ Koptµqµ yerde ßIrak ßµ MaSaL ßöyLe ßitSin.! ßir Zaman " her$eimdin" artIk 'uMrUmDa Degilsin ![]() ßy_DoquKaN-23
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yeni
|
Birçok form kanalına takıldım ve benim izlenim özellerin hep olduğu olması gerektiği burda neden yok bunu anlamadım bence özellerin yok olması demek bu kanal için vurulmuş gizli bir baltadır belkide bunu yapan çoktan burdanda ayrılmıştır bilemem aktivasyon açısından her form kanalının özel yazışması açık olmalı
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Yeni
|
burası bırçok kanal deıl arkanda akın varsa açtırırsın kapatırsın bandta yaptırırsın burda son sozu akın soyler gerısı akın ıçın sanaldan bır adım öte deıldır o yuzden altın eskı yada yenı bırısın salla sohbetıne bak edecek bırı bulursan....
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yeni
|
bencede acılmalı cunku konusmak istedıgımız uyeyı sohbet odasında yoksa bulmak ımkansız oluyor konularla sohbette yasak cunku konu dagılıyor belkı özel msjlasma acılsa arkadaslarda konularda sohbet etmeyı bırakırlarr
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Yeni
|
gorkem amca ıyı demışsın hoş demışsın ama boşş
akın kıtledı açmaz bırdaha kendını forumdan aşa da atsan açmaz mematı yede solesen yıne açmaz akın kuralcıldır sıldımmı sıler herkes gıbı gıdıyorum deyıp donenlerden deıl kendıne ceza verdım deıp ıkı gun gelmeyıp uçuncu gun gelenlerden deıl bu akın herkesle arasındakı fark
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Kalıcı
|
arkadaşlar Size BOMBA BİR HABER
ÖZELLER AÇILIYOR EVET YANLIŞ DUYMADINIZ Tarih : Gelmez ayın son çarşambası Kırmızı kar yağinca ![]() muahhahaçok beklerisniz çooook
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|