![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Uzman
|
formumuzda dini bölüm yok dini bilgilerimizi ilahileri paylaşacagımız bölüm olması bence daha açıklayıcı olucak ilahileri serbest kürsüye açıyorum böle bir bölüm varsada ben bilmiyorum ilginize teşk.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Kalıcı
Bulunduğu Yer: Başını göğsüne yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
|
![]() ![]() ![]() ![]() aynen buna katılıyorum bu bölümün açılması konusunda bende taraftarım niçin böyle bi bölümün olması en azından körermiş dini bilgilerimizi kabuğundan çıkarmaya yarar ÖNERİN İÇİN TŞK arzuksk
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
|
neden güldüm sormadınız
![]() filistindeki katliamı destekleyen,israli savunan bir kişinin sitesinde din bölümü açtırmaya çalışıyorsunuz helal olsun
Konu akin tarafından (04-07-2009 Saat 12:10 AM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
|
MeLeQueen
her mahellenin bir delisi vardır insanlara taş atar iftira atar ama mahalle onu Kaale bile almaz cünkü delidir aklı dengesi yok derler gecişdirirler eeee aklı yokki kaalle alsınlar akılı insanları sorun edersin beyinsizleri deyil
![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! Canımı Okudu Bu hayat Hep Noktalarla Bıraktı. Beni Sonuna Hiç getirmedi Şimdi Benim Elimde fırsat ben Yazıcam Hayat okucak ve unutmayacak Konu Gizem tarafından (04-07-2009 Saat 03:54 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Administrator
|
asla israili kimse desteklemiyor ama bazıları anladığı gibi algılamak isdiyor bir insanın fikri neyse zikride odur
Ben acıklık getireyim filistin şu yönde hatalı ateşe comağı sokuyor ateşi alevlendiriyor senin etin butun neyki sen israile baş tutuyorsun haması kulanıyorsun hamaz töreriz bir toplum nasıl türkiyede bizlerde törerizler varsa bizlerin canlarını yakıyorsada onlarda gereksiz masum insanların canını yakıyor önce filistin saldırı yapıyor ama iki israilin canını alabiliyor israil ne yapıyor bu sefer 100 lerce filistinin ölümene sebeb oluyor yüzlerce masum cucuklar ölmüş oluyor solcanla tavşanın yarış etmesi olurmu sizce ? o zaman uslu duracaksınki binlerce ölüme meydan vermiyeceksin asla israili desteklemiyorum sadece filistine şunu demek isterdim bırak baş kaldırmayı MASUM COCUKLARIN ÖLÜMÜNE SEBEB OLMA
![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! Canımı Okudu Bu hayat Hep Noktalarla Bıraktı. Beni Sonuna Hiç getirmedi Şimdi Benim Elimde fırsat ben Yazıcam Hayat okucak ve unutmayacak Konu Gizem tarafından (04-06-2009 Saat 02:36 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|