![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yeni
|
<PaX_ThieN> op lar böle küfür eders biz normal vatandaşlar napalım
* zurnachat nickini Guest52795 olarak değiştirdi * Deniz Modu Değiştirdi: +o PeRi * zurnachat854 PeRi Tarafından Atıldı (PeRi) * PouL Modu Değiştirdi: +b *!*@C32B2C6B.793CDE9D.5C2183B7.IP * PaX_ThieN PouL Tarafından Atıldı (siktirlan sende) Bu Şahıs hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum Haksız yere atılma var Sinirini başka bir userden Çıkarıp küfürle itam edip atıyor |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni
|
mert_55 Yokcanim kardeşim o birilerinin uydurmasi ne keyfi uygulaması düpedüz
cifte standart var..
Ummanlar gibiyim tüm dostlarıma yeterim ama beni nekadar kulanacaklarına onlar değil ben karar veririm ![]() Derya gönlümüzdü ummana aktı Aşk gemimizdi ilm yelkeni açtı Ufukdan Ahmedî himmet ulaştı Canı canana sunmaya geldik. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni
|
kanaldaki oper arkadaşların userleri küfürlü atmaları tabikide doğru değil durum böyle oluncada kanala saldırı kaçınılmaz oluyor user bu yediği küfrün hıncını çıkarmak için böle bi yöntem arıyor.Bzı arkadaşlar şahsi durumunu kanala yansıtıyor kavga ve küfür kaçınılmaz bir hal alıyor.Oper arkadaşlara tavsiyem şahsi davranmayın biraz siyasi olun durum kontrolü yapın.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Administrator
|
buste_reymes yönetici arkadaşlar gereksiz şahsi kişisel olaylar yüzünden kimseyi atmazlar bu konuda cok yanılıyorsunuz Diyorsunuzki ''userleri küfürlü atmaları tabikide doğru değil durum böyle oluncada kanala saldırı kaçınılmaz oluyor user bu yediği küfrün hıncını çıkarmak için böle bi yöntem arıyor ''' bence bu yazdığınızı onaylamıyorum küfür eden üyeler sırf küfür ederek irc dağıtmak istiyorlar. Yada opluk istemişlerdir bizler karşı cıkınca küfüre başlıyorlar size bir örnek vericem benim başımda olan bir olay Estaban & onur_ nickleri bunların özelimde yazılmasını istemediğim icin onlara cevap vermiyorum diye kanala girdiğimde küfür ediyorlar peki buna ne acıklık getireceksiniz buste_reymes
![]() Ben Atatürk Kızıyım Beni Anlamayanı Bilim Bile Anlamaz Cünkü Ben Atatürk Kızıyım & Osmanlı Torunuyum Ben Tarih Yazdırırım !!! http://www.zurnachat.com/zurnachat.exe Sohbetin değişmeyen adresi indir sohbete katıl |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni
|
bence hiç bir insan kendisine cevap verilmiyor diye küfür etmez saldırı yapmaz bende size çok örnekler sunarım buda kayıtlarada vardır bana da yapıldı violet nicli arkadaş ben hiç bişe yapmadığım halde parantez içinde''uza lan davar'' yazdı 2.si scholar durduk yere beni banladı bunlar egoist yaklaşım değilde ne şahsi işler değil de ne ya bunları görmüyorsunuz yada görmezlikten geliniyor bunları şikayet anlamında sölemiyorum. kimsenin kimseye küfür etme hakkı yoktur edildiğinde, yasal yollar aranır.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni
|
beni neden attığnızı sorduğumda kanala saldırı yapan birisinin sizin ıp nize benzediği için sizi attım veya banladım diye cevap aldım.scholar nicli arkadaşa gelince o da beni bayan zannettği için cevap vermediğim için beni banladı.Sizce bunlar bahanemi yoksa çocuk mu avutuyorlar bana inandırıcı gelmedi.
|
|
|
|