![]() |
|
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Uzman
|
Yerli:
Biz Size Aşık Olduk Camdan Pabuçlar Aşk ve Gurur Eyvah Babam Eyvah Kızım Büyüdü İmkansız Aşk Maçolar Hayatım Sana Feda Sultan Makamı Sırça Köşk Müjgan Bey Feride Hayat Bağları Deli Yürek Hırçın Menekşe Aria'nın yaptığı tüm dizi müzikleri 29-30 Sil Baştan Kara Duvak Her Şey Çok Güzel Olacak Karışık Pizza Ay Işığında Saklıdır Yabancı: A Nightmare On Elm Street Desperate Housewives Pretty Woman Top Gun Halloween |
|
|
|
| zurna, chat, sohbet, hemen, bağlan, |
| Zurnachat Tıkla Sohbet-Chat 'e Başla |
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman
|
New Moon Soundtrack ![]() 1- DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX 2- BAND OF SKULLS — FRIENDS 3- THOM YORKE — HEARING DAMAGE 4- LYKKE LI — POSSIBILITY 5-THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG 6- ANYA MARINA — SATELLITE HEART 7- MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON) 8- BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN 9- BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG 10- HURRICANE BELLS — MONSTERS 11- SEA WOLF — THE VIOLET HOUR 12- OK GO — SHOOTING THE MOON 13- GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE 14- EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND 15- ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW) |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman
|
Doctor Who Soundtrack
1 ve 2.sezon ![]() ![]() 1. Doctor Who Theme - TV version 2. Westminster Bridge 3. The Doctor's Theme 4. Cassandra's Waltz 5. Slitheen Listen 6. Father's Day 7. Rose In Peril 8. Boom Town Suite 9. I'm Coming To Get You 10. Hologram 11. Rose Defeats The Daleks 12. Clockwork TARDIS 13. Harriet Jones, Prime Minister 14. Rose's Theme 15. Song For Ten (performed by Neil Hannon) 16. The Face of Boe 17. UNIT 18. Seeking The Doctor 19. Madame de Pompadour 20. Tooth and Claw 21. The Lone Dalek 22. New Adventures 23. Finding Jackie 24. Monster Bossa 25. The Daleks 26. The Cybermen 27. Doomsday 28. The Impossible Planet 29. Sycorax Encounter 30. Love Don't Roam (performed by Neil Hannon) 31. Doctor Who Theme - Album Version |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Uzman
|
![]() ![]() 01 - Sensizlik 02 - Söyleyemedim 03 - Kömür Gözlerin 04 - Bıçak Sırtı 05 - Saklımdasın 06 - Nerelere Koysam 07 - Ağlama 08 - Veda 09 - Hicaz Balant 10 - Esintiler 11 - Belki Bir Gün 12 - Kuşlar ve Rüzgar 13 - Leylanın Aşkı 14 - Asumanın Gözleri 15 - Beklerken 16 - Geçmişin Hüznü 17 - Ah Bendeki Sen 18 - Gurbet 19 - Hüzün ve Gerilim 20 - Saklımdasın 21 - Bıçar Sırtı 22 - Kömür Gözlerin 23 - Söyleyemedim 24 – Sensizlik |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Uzman
|
Twilight Soundtrack ![]() 1. Muse — Supermassive Black Hole 2. Paramore — Decode 3. The Black Ghosts — Full Moon 4. Linkin Park — Leave Out All The Rest 5. MuteMath — Spotlight (Twilight Mix) 6. Perry Farrell — Go All The Way (Into The Twilight) 7. Collective Soul — Tremble For My Beloved 8. Paramore — I Caught Myself 9. Blue Foundation — Eyes On Fire 10. Rob Pattinson — Never Think 11. Iron & Wine — Flightless Bird, American Mouth 12. Carter Burwell — Bella's Lullaby |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Uzman
|
Söz Yazılmamış Müzikler Yolculuk Müzik: Kemal Sahir Gürel Renkli Müzik: Erdal güney Rumeli’de Aşk Müzik: Ayşe Önder Elveda rumeli Müzik: Hüseyin Yıldız Deryalar (ağır versiyon) Müzik: Anonim Düzenleme: Kemal Sahir Gürel Abdülhamid Müzik: İrşad Aydın Rumeli’de aksam Müzik: Erdal güney Hüzünlü Akşamlar Müzik: Ayşe Önder Rumeli’de İkindi Müzik: Erdal güney Balkan Rüzgarı Müzik: Ayşe Önder Çatışma Müzik: Ayşe Önder Sıcak Bakışlar Müzik: Aynur Cihan Sarı Esintiler Müzik: Aynur Cihan Deryalar Müzik: Anonim Müzisyenler Kemal Sahir Gürel Erdal Güney Hüseyin Yıldız Ayşe Önder İrşad Aydın Sözü Yazılmış Müzikler Beşer’in Ardından Çoğalıyor anlımızda Çizgileri bak hayatın Ağlıyor mu şimdi vardar Yanlızlıktan kıyıları Bir dost eli yar nefesi Arzu eder şimdi gönül Eşikte bir ayak sesi Duymak ister şimdi gönül Ay ışığı penceremde Yıldızlardan dilek tutsam Korkum ölümümden değil Yanlızlıktan kadir mevlam Bir dost eli yar nefesi Arzu eder şimdi gönül Eşikte bir ayak sesi Duymak ister şimdi gönül Ay ışığı penceremde Yıldızlardan dilek tutsam Korkum ölümümden değil Yanlızlıktan kadir mevlam Beşer’in Ardından Söz: Mustafa Nuhut Müzik: Hüseyin Yıldız Solistler: Gökhan Mete-Bedia Begovska Bozdoğan Bak bulutlar geçiyor üstünden Kaldır başını Al mendili sende kalsın Sil yaşını off... Memleket sevdana yürek gerek Aysız gecelerde kumrular ağlar içimde Sözlüysekte uzakların yoluna off... Öleceğiz doğduğumuz toprakta off.. Memleket sevdana yürek gerek Bozdoğan Söz: Mustafa Nuhut Müzik: Erdal güney Solist: Erdal Güney Çalın Davulları Çalın davulları çaydan aşağıya (amman) Mezarımı kazın (bre dostlar) belden aşağıya Suyunuda dökün boydan aşağıya amman Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yara ver Selanik selanik viran olasın (amman) Taşını toprağını seller alasın Sen de benim gibi yarsız kalasın (amman) Aman ölüm zalim ölüm üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yara ver Çalın Davulları Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu Çıkayım Gideyim Çıkayım gideyim urum eline (aman) Arzuhal vereyim yarim beylerbeyine (aman) Kimleri sarayım yâr senin yerine (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikâr oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevlâdan oldu (aman) Çıkayım gideyim bir uçtan uca (aman) Göstereyim sana canım ayrılık nice (aman) Kurbanlar keseyim sardığım gece (aman) Gizli gizli Sevdalarımız aşikâr oldu (aman) Bize bu ayrılık canım mevlâdan oldu (aman) Çıkayım Gideyim Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu Dere Geliyor Dere Dere geliyor dere yalelel yalelel, Kumunu sere sere yalelellim. Al beni götür dere yalelel yalelel, Yarin olduğu yere yalelellim. Amanın aman aman, Zamanın zaman zaman, Bizim düğün ne zaman yalelellim. Ben armudu dişledim yalelel yalelel, Sapını gümüşledim yalelellim. Sevdiğimin ismini yalelel yalelel, Gömleğime işledim yalelellim. Amanın aman aman, Zamanın zaman zaman, Bizim düğün ne zaman yalelellim. Dere Geliyor Dere Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu Sözüm Var Bir yiğide bir sözüm var Nasıl deyem ben turnalar Güremedim aylar oldi Güzlerim hep aglar oldi Aramızda koca daglar Manimiz oldi Üremedim saclarimi Belimi buldi Pelister’e çıkamadım Vardar’a atlayamadım Dündum durdum yar yolunda Sana doymadım Turnalari güğe saldim Sana yolladim Bir güzele bir sözüm var Nasıl deyem ben turnalar Saçlarının tellerinden İnce beline dolaşam İstey misın daglar aşam Sana ulaşam Alam seni yarim yapam De bana paşam Pelister’e çıkamadım Vardar’a atlayamadım Dündum durdum yar yolunda Sana doymadım Turnalari güğe saldim Sana yolladim Sözüm Var Söz: Şebnem Sönmez Müzik: İrşad Aydın Solistler: Gülçin Santırcıoğlu-Tuna Orhan Mustafa’nın Aşkı Her gecenin sonu gelmiyor Bre dilber aman eyvah Her sevenin yüzü gülmüyor Bre dilber aman eyvah Dağların sırrını sormayın bize Bir bahar görmeden kıymayın bize Ayrılık derdini vermeyin bize ah... Yurdumun halini sormayın bize Bir yuva kurmadan kıymayın bize Duymadan türkümü vurmayın bize ah... Her gecenin sonu gelmiyor Bre dilber aman eyvah Her sevenin yüzü gülmüyor Bre dilber aman eyvah Mustafa’nın Aşkı Söz: Barış Pirhasan Müzik: Ayşe Önder Solist: Esra Çetiner Vokal: Erdal Güney İsyankar Yürek Sevmeden yaşanır mı? Dağ dağa kavuşur mu? Ağlasam duyan olmaz ki... Can veren bizi gördü Rüzgarın eli değdi Müjdemi soran olmaz ki Bahceler bizim olsa Hasretim dağı delse İsmimi bilen olmaz ki Aynı dua bu aynı Aynı cennet bu aynı Tenimiz kanımız hep aynı Aynı rüyalar bu aynı Ayrılık gece olsa Günlerin sonu gelse Başbaşa kalan olmaz ki... Sorsalar dile gelmez Derdime umar olmaz Sonsuzu bulan olmaz ki... Gökyüzü bizi görse Tanrının eli değse Müjdemi alan olmaz ki... Aynı dua bu aynı Aynı cennet bu aynı Canımız acımız hep aynı Aynı rüyalar bu aynı İsyankar yürek Söz: Barış Pirhasan Müzik: Ayşe Önder Solist: Esra Çetiner Vokal: Erdal Güney Manastır Doğumyerim Manastır doğum yerim Sende doğdum sensin benim cennetim Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim Diyar diyar çok şehirler gezdim Hiç birini senin kadar sevemedim Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim Çocukken yalın ayak sende gezerdim Ben senin misafirin değilim Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim Ey doğum yerim Olamaz kimse sana Elveda desin Gözyaşı dökmesin Manastır doğum yerim Ben seni candan severim Manastır doğum yerim Şarkımı candan söylerim Manastır Doğumyerim Söz - Müzik: Hayri Demirovski Solist: Hayri Demirovski Mavrova Mavrova’dan aldım sümbül bir okka nohut Al beni bre sar more sümbül yanında uyut Gel Yanıma Gir koynumama Ayletme Beni Yedi da sene mapusta yatsam saracam seni Mavrova’dan çıktın sümbül üç gün eylendin Üç günün içinde sümbül kimi beğendin Gel yanıma gir canıma ayletme beni Yedi da Sene mapusta yatsam saracam seni Mavrova Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu Mendilimin Yeşili Mendilimin yeşili (amman amman) Ben kaybettim eşimi Al bu mendil sende sende kalsın Sil gözünün yaşını Amman doktor canım gülüm doktor Derdime bir çare Çaresiz dertlere düştüm Doktor bana bir çare Mendilim benek benek (amman amman) Ortası çarkıfelek Yazı beraber geçirdik Kışın ayırdı felek Amman doktor canım gülüm doktor Derdime bir çare Çaresiz dertlere düştüm Doktor bana bir çare Mendilimin Yeşili Söz - Müzik: Anonim Solist: Yasemin Göksu Yağmur Yağar Yagmur yagar yer yaş olur Raki içen anam serhos olur Gelin olan ne hoş olur Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam Kızılciklar ne har açar Bu bekarlar anam deva açar Gelin olan evden uçar Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam Yağmur yağar ufak ufak Elı kina anam yüzü duvak Evden cıkti salinarak Anam anam garib anam Sevişiyler anam iki canlar Anam anam garib anam Sen aglama anam dayanamam Yağmur Yağar Söz - Müzik: Anonim Muammer Ketencoğlu ve Kadın sesleri topluluğu Hati Kadın
Gidın sorun babasina Gidin sorun babasina Hati Kadın niçin aglay? Babasi da dedi mori Babasi da dedi mori Ben da bilmem niçin aglay... Gidın sorun ****sine Gidın sorun ****sine Hati Kadın niçin aglay? ****si da dedi mori ****si da dedi mori Ben da bilmem niçin aglay... Gidın sorun agosuna Gidın sorun agosuna Hati Kadın niçin aglay? Agosu da dedi mori Agosu da dedi mori Ben da bilmem niçin aglay... Gidın sorun yengesine Gidın sorun yengesine Hati Kadın niçin aglay? Yengesi da dedi mori Yengesi da dedi mori Ben bilirım niçin aglay... Gece geçti bir bey ogli Tamburayı çala çala Beyaz çembeyi salla salla Hati Kadın onun için aglay... Beyaz çambey salla salla Bizim Hati onun için aglay... Hati Kadın Söz - Müzik: Anonim Muammer Ketencoğlu ve Kadın sesleri topluluğu |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Uzman
|
![]() 01 The Pogues - love you till the end 04:32
02 James Blunt - same mistake 04:59 03 Needtobreathe - more time 04:22 04 Laura Izibor - carousel 03:33 05 Hope - fortress 03:39 06 Ryan Star - last train home 04:12 07 Paolo Nutini - rewind 04:19 08 Toby Lightman - my sweet song 04:03 09 Chuck Prophet - no other love 03:55 10 The Academy Is... - everything we had 03:39 11 The Stills - in the beginning 05:45 12 Flogging Molly - if i ever leave this world alive 03:23 13 Nellie Mckay - p.s. i love you 02:1 |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Uzman
|
![]() 1. Blood Diamond Titles 2. Crossing the Bridge 3. Village Attack 4. Ruf Kidnaps Dia 5. Archer & Solomon Hike 6. Maddy & Archer 7. Solomon Finds Family 8. Fall of Freetown 9. Did You Bury It? 10. Archer Sells Diamond 11. Goodbyes 12. Your Son Is Gone 13. Diamond Mine Bombed 14. Solomon's Helping Hand 15. G8 Conference 16. Solomon & Archer Escape 17. I Can Carry You 18. Your Mother Loves You 19. Thought I'd Never Call? 20. London 21. Solomon Vandy 22. Ankala [As Used in the Film Blood Diamond] 23. Baai [As Used in the Film Blood Diamond] 24. When Da Dawgs Come out to Play [Album Version] __________________ |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Uzman
|
YILDIZLAR TAKIMI
![]() 1.Start Of Something New-Vanessa Hudgens&Zac Efron 2.Get'cha Head In The Game-Zac Efron 3. What I've Been Looking For-Ashley Tisdale&Lucas Grabeel 4. What I've Been Looking For (Reprise)-Vanessa Hudgens&Zac Efron 5. Stick To The Status Quo-High School Musical Ekibi 6. When There Was Me And You-Vanessa Hudgens 7. Bop To The Top-Ashley Tisdale&Lucas Grabeel 8. Breaking Free-Vanessa Hudgens&Zac Efron 9. We're All In This Together-High School Musical Ekibi 10. I Can't Take My Eyes Off Of You 11. Get'cha Head In The Game - B5 12. Start Of Something New (Karaoke Instrumental) 13. Breaking Free (Karaoke Instrumenta |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Uzman
|
Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Harry Potter ve Felsefe Taşı)
![]() Composer: John Williams 1. Prologue 2. Harry's Wondrous World 3. The Arrival of Baby Harry 4. Visit to the Zoo and Letters from Hogwarts 5. Diagon Alley and The Grin***ts Vault 6. Platform Nine-and-Three-Quarters and The Journey to Hogwarts 7. Entry into the Great Hall and The Banquet 8. Mr. Longbottom Flies 9. Hogwarts Forever! and The Moving Stairs 10. The Norwegian Ridgeback and A Change of Season 11. The Quidditch Match 12. Christmas at Hogwarts 13. The Invisibility Cloak and The Library Scene 14. Fluffy's Harp 15. In the Devil's Snare and The Flying Keys 16. The Chess Game 17. The Face of Voldemort 18. Leaving Hogwarts 19. Hedwig's Theme Harry Potter and the Chamber of Secrets (Harry Potter ve Sırlar Odası) ![]() Composer: John Williams 1. Prologue: Book II And The Escape From The Dursleys 2. Fawkes The Phoenix 3. The Chamber Of Secrets 4. Gilderoy Lockhart 5. The Flying Car 6. Knockturn Alley 7. Introducing Colin 8. The Dueling Club 9. Dobby The House Elf 10. The Spiders 11. Moaning Myrtle 12. Meeting Aragog 13. Fawkes Is Reborn 14. Meeting Tom Riddle 15. Cornish Pixies 16. Polyjuice Potion 17. Cakes For Crabbe And Goyle 18. Dueling The Basilisk 19. Reunion Of Friends 20. Harry's Wondrous World Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Harry Potter ve Azkaban Tutsağı) ![]() Composer: John Williams 1. Lumos! (Hedwig's Theme) 2. Aunt Marge's Waltz 3. The Knight Bus 4. Apparition o*n the Train 5. Double Trouble 6. Buckbeak's Flight 7. A Window to the Past 8. The Whomping Willow and The Snowball Fight 9. Secrets of the Castle 10. The Portrait Gallery 11. Hagrid the Professor 12. Monster Books and Boggarts! 13. Quidditch, Third Year 14. Lupin's Transformation and Chasing Scabbers 15. The Patronus Light 16. The Werewolf Scene 17. Saving Buckbeak 18. Forward to Time Past 19. The Dementors Converge 20. Finale 21. Mischief Managed! Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter ve Ateş Kadehi) ![]() Composer: Patrick Doyle - John Williams 1.The Story Continues 2.Frank Dies 3.The Quidditch World Cup 4.The Dark Mark 5.Foreign Visitors Arrive 6.The Goblet of Fire 7.Rita Skeeter 8.Sirius Fire 9.Harry Sees Dragons 10.Golden Egg 11.Neville's Waltz 12.Harry Potter's Love 13.Potter Waltz 14.Myrtle's Move 15.The Black Lake 16.Hogwart's March 17.The Maze 18.Voldemort 19.Dead of Cedric 20.Another Year Ends 21.Hogwart's Hymn 22.Do the Hippogriff 23.This Is The Night 24.Magic Works |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|