![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#21 (permalink) |
|
Banned
|
[QUOTE=DiLara;195228][B]Bizde arkadaşlarla cafede oturuyorduk sohbet sırasında lafı geçti "zurna diye bir chat odası varmış hiç girdin mi?'' dedi arkadaş neise eve geldim geçtim pc başına google yazdım sohbet odasına girdim oyun kanalıda vardı hoşuma gitti sık sık girmeye başladım forumuda Gizem arkadaşımız tavsiye etti dediki sen forumdada olmalısın ve geldim bir kaç aydır burdayım
![]() [/B][/QUOTE]cafede ![]() otoruyodunuz
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Kalıcı
|
önce arkadaşların tavsiyesi üzerine zurnachat com. sitesine misafir olarak ziyaret ettim, formda dolaşırken gizemin konuları dikkatimi çekti, üye oldum.
ogünden bugüne kadar zamanım kısıtlı olduğu için fırsat buldukça forma giriyorum.Seni seviyorum Gizem ,İyiki varsın....................... |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Uzman
|
[B][I]Forumu da MyRose önerdi..gel dedi gelmem dedim ya gel iyi vakit geçirirsin dedi
valla olmaz dedim... Baktım çok ısrar etti bende kırmadım geldim... ![]() İlk başlarda çok sıkıcı geliyordu ne olduysa keyif almaya başladım... Teşekkürler Myrose bana forumu bulaştırdığın için [/I][/B]
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yeni
|
banda müslüm gürses önerdi bak dedi zurnachat diye bir site var takıl arada sırada dedi ii dedim müslüm abi seni kıran kırılsın
geldik öyle bizde ![]()
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Uzman
|
sana noel baba önermemışmıydi
başka şehirlerde olsakta... http://www.zurnachat.com/zurnachat.exebaşka şehrin sabahına uyansakta.. başka şehirlerde günü öldürsekte.. gün batımlarını birlikte izleyemesekte.. herzaman benımlesın herzaman yanındayım canım Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Uzman
|
deıştır avatarı
başka şehirlerde olsakta... http://www.zurnachat.com/zurnachat.exebaşka şehrin sabahına uyansakta.. başka şehirlerde günü öldürsekte.. gün batımlarını birlikte izleyemesekte.. herzaman benımlesın herzaman yanındayım canım Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Uzman
|
ılkkı daha guzeldı
buda fena deıl ama ılkını tutmuştum
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|