![]() |
|
|||||||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
|
zurnachat.com yöneticisi nasıl olmalı görüşlerimle yöneticilerimize katabileceklerim var diyenlerimizin bu konunun devamını getirmesini bekliyoruz.
Söz sizde.! Lütfen seviye dozunu aşmayalım (Bu bir insan konusudur.!)
..:: Burayı seven burayı yaşamalı. Burası size uymaz siz buraya uyarsınız veya uymazsınız, burdan olmazsınız... ::.. http://www.zurnachat.com/zurnachat.exe Sohbetin değişmeyen adresi program yükle download bağlan |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman
|
yöneticilik hayatta herkesin sahip olmayı arzu ettiği fakat gereklerini genellikle yerine getiremediği bir mevkidir...
yöneticinini de en başta bir insan olduğu hiç bir zaman unutulmamalıdır. Bu yüzden onlardan her zaman mükemmeli beklemeyiniz... günlük yaşantımızda herkesten birbirine göstermesi beklenilen saygı, sevgi,nezaket gibi erdemler yöneticiler için vazgeçilmez davranışlardır. bunlara ilave olarak adil olmak yöneticiliğin olmazsa olmaz gereklerindendir. Adaletli olmayan bir yönetici er yada geç başarısızlıkla birlikte yok olmaya mahkumdur.... bulundu ortamda güven huzur olması yöneticilerin yardımcılarından daha iyi verim almalarına yardımcı olur... Yönetici olgun davranmalı, kendine güvenmeli ve başkalarına güven vermelidir. Samimi, ilişki kurma ve empati yapma yeteneğine sahip olup, ileriyi görmelidir. Duygusal olgunluk içinde açık sözlü, etkili konuşup, doğru, bilgili, inisiyatif sahibi, kararlı ve dürüst olmalıdır. Çatışmaları da uygun yollarla çözmeyi bilmeli...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Kalıcı
Bulunduğu Yer: Başını göğsüne yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
|
yapıcı olmalı yıkıcı olmamalı, her zaman uzlaşmacı bir yaklaşım içinde olmalı elindeki yetkiyi kendi çıkarları doğrultusunda kullanmamalı, sorunların çözümünde hep birilerinin çıkarlarını gözetmemeli, Araştırmacı olmalı, bilip bilmeleden hemen yargısız infaz yapmamalı, Adil olmalı, güvenilir olmalı Karşındakilere saygılı olmalı, yine karşındakilerden de aynı saygıyı sevgiyi beklemeli, Hata yaplamı ama hatalarından da ders çıkarmalı, Üstüne karşı sorumluluklarının olduğunu bilmeli, görevini yerine getirmeli sorumluluk almaktan kaçmamalı
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Banned
|
[QUOTE=akin;397360]zurnachat.com yöneticisi nasıl olmalı görüşlerimle yöneticilerimize katabileceklerim var diyenlerimizin bu konunun devamını getirmesini bekliyoruz.
Söz sizde.! Lütfen seviye dozunu aşmayalım (Bu bir insan konusudur.!)[/QUOTE] tam benlik konu ![]() Yönetici Nasıl olmalı... önce insan olmalı insanca bir sorunu olan usere insanca cvp vermeli sonra görevlerini kötüye kullanmamalı ama önce İNSAN OLMALI |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Kalıcı
|
iyi bir yönetici özellikle menfaat ilişkisini gözönünde bulundurmamalıdır adil ve ilkeli olmalıdır kapristen kibirden uzak olmalıdır,ayrıca kendi yönetici olmadan önce neler hangi sıkıntılar çektiğinide iyi bilmeli iyi analız etmeli ve yönetime yapacağı katkılarıda aynı şekilde yansıtmalıdır.gercekte yada sanalda yaşanıldığı gibi birilerinı kullanmaktan da vaz gecmelidir (GÜLPENBE) örneği saygılarımla
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni
|
iyi bir yönetici nasılmı olmalı (forum yöneticisi)
1.her konuya vakıf olmalı 2.cok konu acmalı 3.mümkün olduğu kadar konulara cevap yazmalı 4.sorumlu olduğu konuları takıp etmelı 5.sorumlu olduğu konuların düzenini sağlamalı 6.mesaj sayısı diğer üyelerden fazla olmalı 7.saygılı örnek ve herzamanyardıma hazır olmalı 8.diğer yöneticilerle yarış ıcınde olmamalı 9.siteye devamlı üye kazandırmalı 10.normal hayattakı işine önem vermeli ve başarılı olmalı (normal yaşantısında başarılı olan insan bulunduğu her ortamda başarılı olur) Ben daımıon gizemı yönetıcı olarak beğenıyorum ve onun samımıyetı sıcak kanlılığı dürüslüğü ve dostluğu sayesınde admın oldum cok eskı tanımam ama tanıdığım kadarıyla bu özellıklerı onda gördüm bazen prenses bazen cadı oluyo oda onun bıleceğı bışey ![]() yokardakı yönetıcı krıterlerıne bıtek gizem & türkübacı hanım uyuyo bence başkası varsa tanımıyorum ben varım derse sevınırım......
€ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş€ ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § ¨ © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § © ª « ¬ ® ² ° µ ¿ Æ Å Ø ß æ µ ¿ Æ Å Ø ß æ ş € ‰ ‡ … ™ š œ Ÿ ¢ £ ¤ ¥ § œ Ÿ ¢ £ ¤ imza diyo ama cokuğraştım imzamı atamadım sonunda Monitör cizildi ![]() ASALETTEN YOKSUN INSANLARIN KISILERLE UGRASMASI ANCAK ZAVALLILIKLARINI VE SEREFTEN YOKSUNLUKLARINI GOSTERIR.. ! ! ! |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Banned
|
sorumluluk almalı yaptıgı işi önemsemeli sevmeli ve işi bilmesi gerek iyi araştırıp öğrenmeli her zaman daha fazlasını aramalı bilgili olması şart bilgili olan bir insan adaletide en iyi şekilde saglar ayrıca diğer yöneticilerin kuyusu kazmak değil yardımcı olmak için ugraşmalı düzelmiyorsa zaten o kişi yönetici değildir yönetici kadrosunda cıkar başarısız olur o yüzden yönetici gereksiz tartışmalara da girmemeli aksine cözüm saglamalı kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Kalıcı
|
Arkadasların yazdıklarına ek yapayım:İyi bir yönetici farklı bir nickle girip insanları kandırmamalıdır..
Gizem örnek yöneticidir.
BeNiMLe TaRTıŞacaKSaN İziN VeR BeyNiMi ÇıKaRayıM Da EşiT ŞaRTLaRDa TaRTıŞaLıM... Konu sah_meran tarafından (04-03-2009 Saat 11:15 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Kalıcı
Bulunduğu Yer: Başını göğsüne yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
|
[QUOTE=sah_meran;397453]Arkadasların yazdıklarına ek yapayım:İyi bir yönetici farklı bir nickle girip insanları kandırmamalıdır..[/QUOTE]
işte göze çarpan en belirgin özellik bu
|
|
|
|