![]() |
|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: 2010 Dünya Kupası'nı Hangi Takım Kazanır ?? / Dünya Kupasını Kim Kazanır ? | |||
| İngiltere |
|
1 | 100,00% |
| Brezilya |
|
0 | 0% |
| İtalya |
|
0 | 0% |
| Fıransa |
|
0 | 0% |
| Almanya |
|
0 | 0% |
| Diğer |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 1. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
< Submit Thread |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 (permalink) |
|
SuPeR MoDeRaTöR
|
11 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası'nda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak ve 11 Temmuz Pazar günü büyük kupa sahibini bulacak.Bu çerçevede size soruyoruz :
2010 Dünya Kupası'nı Hangi Takım Kazanır ?? A GRUBU GÜNEY AFRİKA MEKSİKA URUGUAY FRANSA B GRUBU ARJANTİN NİJERYA GÜNEY KORE YUNANİSTAN C GRUBU İNGİLTERE ABD CEZAYİR SLOVENYA D GRUBU ALMANYA AVUSTRALYA GANA SIRBİSTAN E GRUBU HOLLANDA JAPONYA KAMERUN DANİMARKA F GRUBU İTALYA PARAGUAY YENİ ZELANDA SLOVAKYA G GRUBU BREZİLYA FİLDİŞİ SAHİLİ KUZEY KORE PORTEKİZ H GRUBU İSPANYA ŞİLİ HONDURAS İSVİÇRE
![]() ![]() Konu turkubaci tarafından (06-09-2010 Saat 09:42 PM ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman
|
kaçırılmıcak karşılaşmalar bence benim favori takımlarım...
Arjantin Brezilya İspanya maradona tadından yenmez bu maçların )) iyi oynuyan kazansın diyorum...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni
|
Bakın demedi demeyin. Ben Buradan Söylüyorum... Gidin vestele plazmalarınızı aLın.
Takım oLarakda arjantini Seçin. KesinLikLe ARJANTİN ALACAK. Finalin Adı da Arjantin-İspanya Daha Sonra dediğim çıkınca teşekkür edersiniz ![]() ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|